• VENETIS-HOUSE-2
  • 1-EXOFYLLO-(7)
  • 1-EXOFYLLO-(2)
  • 1-EXOFYLLO-(3)
  • 1-EXOFYLLO-(1)

Κήπος

Κήπος

Σαλόνι

Σαλόνι

Χαλάρωση

Χαλάρωση

Ο Κάμπος της Χίου είναι μια αρκετά μεγάλη έκταση (περίπου 5 Km x 2 Km ), σχεδόν αποκλειστικά φυτεμένη με μαντερινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές και νερατζιές, διάσπαρτοι με πετρόχτιστα γενοβέζικα αρχοντικά, στενά δρομάκια, ψηλούς μαντρότοιχους, βοτσαλοτές αυλές, γραφικές εκκλησίες και πλούσια ιστορία!!

Στην βορειοανατολική πλευρά του Κάμπου και σε απόσταση 3 Km από το αεροδρόμιο, 900 m από το Ιωνικό κολυμβητήριο και 1200 m από τη θάλασσα βρίσκεται ο ξενώνας μας. Είναι ιδιοκτησία του Ιωάννου Γεωργίου Βενέτη. Ο ίδιος με την γνώση και την εμπιρεία του οικοδόμου – ελαιοχρωματιστή, δημιούργησε με πολύ κόπο και αγάπη τον συγηεκριμένο ξενώνα, τον οποίο συντηρεί και λειτουργεί με τα παιδιά του, Γιώργο και Μάριο και την γυναίκα του Inge που ως Βελγίδα γνωρίζει καλά τι συμαίνει "υπέροχες διακοπές".

Σε μια έκταση λοιπόν περίπου 5 στρεμμάτων με δέντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλια αλλά και  οπωροκηπευτικά, όλα βιολογικής καλλιέργειας βρίσκεται ο ξενώνας μας. Αποτελείται από αυτόνομα σπιτάκια, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Σπιτάκια πλήρως εξοπλισμένα αλλά και με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του τόπου, που είναι έτοιμα να σας κάνουν να νιώσετε ΄΄σαν στο σπίτι σας΄΄. Στον κήπο μας βόσκουν και βοηθούν στον καθαρισμό, του ο Σήφης και η ξανθούλα μας. Ξεχωριστή πινελιά του κτήματος αποτελεί η πισίνα μας, κατασκευασμένη τα τελευταία χρόνια με πολύ μεράκι από όλη τη οικογένεια και όχι μόνο! Η πισίνα περιβάλλεται από λουλούδια και δεντράκια εσπεριδοειδών.

Δίπλα της βρίσκεται ένα παραδοσιακό Καμπούσικο μαγγανοπήγαδο καιη στέρνα του. Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν σε αυτό το χώρο, μπάρμπεκιου ή ξεχωριστά σημεία χαλάρωσης, όπως καναπέδες ξαπλώστρες με ομπρέλες ή τραπεζάκια με καρέκλες. Επίσης έχουν την δυνατότητα, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατα του ξενώνα να τριγυρίσουν στα γραφικά δρομάκια του Κάμπου! Είτε για μια, είτε για πεισσότερες ημέρες, πιστεύμουμε ειλικρινά ότι η Χίος είναι ένας μοναδικός προορισμός, που, εκτός από τη μαστίχα, έχει πολλά να προσφέρει στον επισέπτη. Είτε με το Venetis Luxury Apartments, είτε όχι, Είναι τιμή μας να επισκευθείτε το νησί μας.

Με εκτίμηση και αγάπη, Γιάννης, Inge, Γιώργος, Μάριος κια γιαγιά Στέλλα.

 

If you plan to visit a piece of paradise, Venetis House is exactly what you are searching for. Relaxing, rehabilitative, friendly, and more... Hospitality is superior, but note that there is no breakfast. Free cycling fascility leads you the enjoy the nature and village life. We liked the small surprises of the friendly owner family.

Ozer

The whole property is very nice. Although it is located at a distance from the city, it is quite easy and fast to get there by car. The room was very spacious and clean. The decoration was nice and the premises (farm) looked nice, however our stay was very short and did not have time to wander around. The owners were very friendly and helpful.

Stella